Michael Welch - Životopis

22. srpna 2009 v 21:52 | Verča a Áďa |  Michael Welch
Profese: Herec

Věk: 22

Datum narození: 25.07.1987

Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA

Znamení: Lev

Výška: 178 cm

Životopis:

Zatím jsem ho nenašla.

Filmografie:

Jako herec
2008 -Stmívání (Twilight) role:: Mike Newton
2008 -Untitled David Lee Miller Project role:: Earl
2003 -Joan z Arkádie (TV seriál) (Joan of Arcadia) role:: Luke Girardi
2003 -Svět podle Lelanda (United States of Leland, The) role:: Ryan Pollard
2002 -Rocket Power: Race Across New Zealand role::
2001 -Zlatokopové na divoké řece (Ballad of Lucy Whipple, The) role:: Butte Whipple
2001 -Nenarozený (Delivering Milo) role:: pan Owen
2001 -Mickey: Kouzelné Vánoce (Mickey's Magical Christmas: Snowed In at the House of Mouse) role:: Pinocchio
2000 -Personally Yours role:: Sam Stanton
1998 -Star Trek IX: Vzpoura (Star Trek: Insurrection) role:: Artim
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama