Matt Bushell - Životopis

22. srpna 2009 v 21:54 | Verča a Áďa |  Matt Bushell
Profese: Herec

Věk: 35

Datum narození: 08.01.1974

Místo narození: Framingham, Massachusetts, USA

Znamení: Kozoroh

Výška: 183 cm

Životopis:


Zatím jsem ho nenašla.

Filmografie:

Jako herec
2008 -Tvrdé palice (Leatherheads) role:: Curly
2008 -Shop Till You Drop role:: Third Fireman Witness
2008 -Stmívání (Twilight) role:: Phil
2007 -Medal of Honor: Vanguard role:: Allied Soldiers
2006 -Chapter Four 'Collision' role:: Linderman's Henchman
2002 -Kriminálka Miami (CSI: Miami) role:: Dan Kirkland
2001 -24 hodin (24) role:: Cale
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama